Delite
Ići dole
avatar
Administrators
Administrators
Pogledaj profil korisnika

Glavna Ulica Konohe

taj Pon Jul 30, 2018 5:35 pm
First topic message reminder :

Glavna ulica Konohe,isprepletana mnogobrojnim manjim ulicama,koja je povezana sa skoro svim objektima u selu.

avatar
Miss-Ninja
Miss-Ninja
Pogledaj profil korisnika

Re: Glavna Ulica Konohe

taj Pet Avg 03, 2018 12:46 pm
Zajedno sa Meliodasom bi izasle iz zgrade ,de je bila Hokageova kancelarija i nakon par minuta pesacenja stigli bi do glavne ulice Konohe...Iako mi je rekao da nije dete,Meliodas se ponasao veoma detinjasto,pa dobro ,ako je jak njegovo ponasanje mi nece smetati,hodali bi nekoliko minuta kroz glavnu ulicu Konohe,te bi postavio pitanje Meliodasu,jer me je zanimalo kako tvrdi da nije dete,a izgleda kao osoba sa 15,16 godina...

Ej,Meliodas!Rece da nisi dete,ali sudeci po tvom izgledu,vise me podsecas na nekog mladog decaka...

Rekavsi mu to,kapija sela bi nam bila na vidiku,te bi pruzili korak da sto pre stignemo do nje...

_________________
avatar
Miss-Ninja
Miss-Ninja
Pogledaj profil korisnika

Re: Glavna Ulica Konohe

taj Pet Avg 03, 2018 2:07 pm
Meliodas je izašao iz zgrade uprave malo iza Estarosse. Zajedno su šetali ka kapiji sela. Meliodas je veselo poskakivao i srećan je zato što je Jounin i zato što ide na svoju prvu misiju. Zaboravio je skroz na svoju kafanu i da je nije zaključao, ali nema veze. Polaku se šetali a onda je dobio pitanje od Estarosse:

Ne sudi knjizi po koricama!

Nakon što mu je to Meliodas rekao, već su se našli na kapiji sela spremni za putovanje kako bi našli tog misterioznog Kabuta.
Naravno, Meliodas sa sobom uvek nosi svoj mač Lostvayne!
avatar
Academy Student
Academy Student
Pogledaj profil korisnika

Re: Glavna Ulica Konohe

taj Pet Avg 03, 2018 10:30 pm
Kira je gladan tumarao bucnim ulicama. Narod je pricao, djeca se vesilila i plakala, ponekad bi se cuo i neki ljudi uzvik pijacara, ali Kira nije obracao paznju na to, trazio je mjesto gdje moze nesto pojesti... Nakon dosta trazenja, on odluci ipak d apita nekoga za dobro mjesto gdje se moze pojesti po nesto, ali naravno da nije skupo. Saljanin ga uputi ka maloj ramen prodavnici pod nazivom "Ichiraku Ramen". Polako je nastavio hod u pokazanom pravcu zahvalivsi se seljaninu.

Re: Glavna Ulica Konohe

taj Pon Avg 06, 2018 11:29 pm
Hitrim korakom trcim prema polju za trening kako bih se bacio na treniranje i usavrsavanje mojih mogucnosti. Zelja za moci je u meni budila volju za treningom. Gledajuci sve ove nindze oko mene imao sam zelju da postanem jak cak jaci od njih.

_________________
Gost
Gost

Re: Glavna Ulica Konohe

taj Pet Avg 10, 2018 12:27 pm
Nakon sto je usao u selo,Raikiri je isao glavnom ulicom.Selo je bilo veoma zivahno.Puno ljudi,trgovackih objekata,ninji...Svako je za sebe nalazio zanimaciju u ovim danima.Neko je uzivao u predvecernjoj muzici,koju su svirali par mladica,neko u raznim ludorijama koje su izvodili uvezbani cirkuzanti.Sve u svemu,selo je zaista bilo zivo.S' obzirom da je Raikiri tek pre nekoliko minuta dosao u selo,bilo mu je jasno da bi morao da ode i prijavi svoj ulazak glavnom tipu u selu.


On je zasigurno u toj velikoj zgradi sa znakom vatre.


Promrmljao je Raikiri sebi u bradu i polako krenuo tamo...
avatar
Miss-Ninja
Miss-Ninja
Pogledaj profil korisnika

Re: Glavna Ulica Konohe

taj Sub Avg 11, 2018 1:16 am
Nakon sto bi moj brat Meliodas ipak odlucio da mi licnimo odvedemo Kabuta do Hokaegea,uzeo bi ga opet i stavio preko ramena,te bi sa njim na ramenu i Meliodasem laganim koracima stigli do glavne ulice Konohe...Nisam bas zadovoljan odlukom da nosimo licno Kabuto do Hokagea,jer imam trenutno bitnijih stvari od toga...Ali ajde dobro ako sam mogao da cekam preko 3000 hiljade mogu i ovih par sati....Setajuci polako kroz ulicu Konohe odlucio sam da malo zapocnem pricu sa Meliodasem i uputim ga malo o informacijama koje znam...

Inace ne znam da li znas,ali tu je isto u selu i nas brat Zeldris...Jos ga nisam pronasao,ali sam gotovo siguran iz pouzdanih informacija da je on tu...Inace izgubio je secanja na sve sto se desilo....Tako da ga moram uputiti u sve sto se desava...On ce nam biti od koristi u nasim planovima....

Rekavsi mu to nastavili smo da hodamo ka Hokageovoj kancelariji....

_________________
avatar
Miss-Ninja
Miss-Ninja
Pogledaj profil korisnika

Re: Glavna Ulica Konohe

taj Sub Avg 11, 2018 2:42 am
Nakon što je Estarossa pokupio Kabuta, nastavili su šetajući ka Hokage kancelariji. Meliodas je shvatio zašto je Estarossa ovde u selu. Želi da vrši svoje potrebe kao normalni član demonskog klana i možda da sastavi ekipicu. Meliodas mu je tu došao kao šlag na tortu. Polako šetajući našli su se ispred zgrade.

Hm, mogao sam da i pretpostavim. Kako li je samo izgubio sećanje...

Ušli su polako u zgradu.

Re: Glavna Ulica Konohe

taj Ned Avg 12, 2018 9:22 pm
U daljini se pocela prikazivati necija senka koja se polako uz suton kretala prema kancelariji Hokagea. 
Bila je to senka Hououa Maniwe, coveka koji je cvrsto odlucen da zapocne svoju avanturu 
i upusti se u nepoznato toka sto ce istraziti i najdalje predele.

Po prirodi blag i smiren covek, ali sa velikom odlucnoscu, Houou bi nekom ko ga ne poznaje dogovljo dobro 
izgledao kao klasican stereotipni pripadnik Rinha klana.

Nakon sto je dosao do kancelarije za koju je ranije saznao da pripada Kageu, usao je unutra.

,,Ocekuje me susret sa vaznom i uticajnom osobom. Moram dati sve od sebe da istrajem u svojoj zelji. 
Ne, ja to ne moram, ja to zelim..", pomislio je u sebi.
avatar
Academy Student
Academy Student
Pogledaj profil korisnika

Re: Glavna Ulica Konohe

taj Pon Avg 13, 2018 12:47 am

Išao je ulicom posle dobro jela.Nije razgledao toliko koliko bi inace trebao.Imao je one proklete misli-pokusaje secanja zivota pre nego se probudio pred kapijom Konohe.Uzdrmano je disao sve brze i brze dok je srce od uzbudjenja kuckalo sve jace i jace.
Covece,vreme je za odmor.Nakon desetak koraka.Samo je seo,svoj mozak pustio na pasu,te osetio nagli naboj moci sebe i nekoga ko mu prilazi.Stao je u gard ne znajuci ni sam zasto,no ponasao se i dalje prijateljski.Covek slicnog izgledao kao i sam Zeldris je koracao ispred njega.

avatar
Miss-Ninja
Miss-Ninja
Pogledaj profil korisnika

Re: Glavna Ulica Konohe

taj Pon Avg 13, 2018 12:59 am
Nakon sto bi nestao iz Hokageove kancelarije stvorio bi se na glavnoj ulici Konohe jer su mi ovde najvece sanse da pronadjem Zeldrisa...On bi nam bio veoma koristan da obnovimo staru ekipu da bar priblizno bude jaka kao i pre...Setao bi par koraka te bi mogao da osetim dobro poznatu charku,nema sumnje u to to je Zeldrisova charka...Setao bi par koraka te bi ga zapazio kako sedi na klupi...E gle ga,izgleda mnogo slabije nego pre,istina je da sam i ja dosta slabiji,ali nisam ovoliko oslabio...Ali nema sumnje u to da je to on...Kako sam mu se priblizavao on bi stao u gard...Hmm kao sto sam i mislio izgubio je secanja,pa dobro vreme je da ga uputim u sve sto se desilo,prisao bi mu te bi mu rekao:

Pozdrav Zeldrise!Kako si brate?

Gledao bi me zacudjeno i nije mogao da veruje u to sto pricam...Hmm pa dobro mozda ce mu ovo vise pomoci...Te bi podigao svoju kosu i pokazao bi mu tetovazu demonskog klana...

Pa da li ti je sada jasnije mladji brate?

_________________
avatar
Academy Student
Academy Student
Pogledaj profil korisnika

Re: Glavna Ulica Konohe

taj Pon Avg 13, 2018 1:19 am

Na sekund video sam ga.Savrsena figura i stav mladica velike snage,talenta i razumevanja spojeno u jedno koji je rekao samo jednu rec.Koja mi je izazvala glavobolju,takvu bol nisam mogao nikada osetiti.

Estarossa da li si to ti?

Sve one informacije,zatvor kazna.Braca.Sve je to u glavi nazad.Ja sam kaznjen od ovog prokletog sveta.Moj otac.Kralj demona.

Imamo ne dovrsena posla.Idemo odavdje.Ovaj svet treba biti kaznjen.

Samo što je rekao potrcao je da bezi iz sela zauvek.Pri bolu i secanjima na sve ono sto mu je nanela ljutska rasa živih bica.
avatar
Miss-Ninja
Miss-Ninja
Pogledaj profil korisnika

Re: Glavna Ulica Konohe

taj Pon Avg 13, 2018 1:30 am
Kao sto sam i mislio kada mu pokazem tetovazu sve ce mu se vratiti...Savsreno imamo 3 clana za obnovu nase elitne garde,cak su za sada sva tri clana sinovi demonskog kralja,predivno moram priznati,jedva cekam da krenemo za nasom zabavom...Samo bi mahnuo rukom u pravcu u kom da se uputi Zeldris da me prati...Krenuo bi da trcim ka kapiji sela,a Zeldris odma zamnom te dok bi trcali obratio bi se Zeldrisu:

Moramo da pozurimo,ceka nas jos jedan clan demonskog klana na jednom mestu..Jos ga nisi upoznao,ali veruj mi to ti je jedna veoma bitna osoba...

Te bi nastavili da trcimo ka kapiji sela...

_________________

Re: Glavna Ulica Konohe

taj Uto Avg 21, 2018 3:23 pm
Uz pratnju nekoliko ninji,sa cudnim povezom preko ociju,Atsushi je hodao prema kancelariji hokagea.Povez je bio tu u slucaju da nije prihvacen u selo.Ako ne bude prihvacen,bice vracen na kapiju sela i pusten da ode odatle.Atsushi je stalno menjao pravac i brzinu kretanja u odnosu na to kako su ga ninje vodile.To su radili iz jednog razloga.Kako Atsushi ne bi uspeo da lako zapamti kojim se ulicama kretao i na koji nacin je stigao do kancelarije.Na nepunih 10-ak minuta,stigali su do kancelarije,gde mu je skinut povez sa ociju...

_________________
Vivere est militare
avatar
Miss-Ninja
Miss-Ninja
Pogledaj profil korisnika

Re: Glavna Ulica Konohe

taj Čet Avg 23, 2018 12:01 am
Ideja da prelazim s jedne na drugu stranu ulice prourokovala mi je slabu nesvesticu. Još od detinjstva, imala sam neki predosećaj kada bi se trebalo dogoditi nešto loše. Čak se nekada dešavalo da vidim neke stvari kada zaspim, u snu. Noć pre nego što sam napustila svoj dom, videla sam staru damu sa kestenjastom bojom kose na krevetu ispred mene koja san položila glavu u njeno krilo, a reči koje je izgovarala nisu dopirale do mojih ušiju. Nisam videla tu ženu pre, ali izgledala je kao neka bitna osoba.

....

Vetar koji je duvao Konoha ulicama, uterao je jos jedan uzareni predosecaj u moju svest....
avatar
Academy Student
Academy Student
Pogledaj profil korisnika

Re: Glavna Ulica Konohe

taj Čet Avg 30, 2018 10:17 pm
(Hmmmm kako su je ovo selo lepo drago mi je sto sam ga konacno pronasao,mada nikoga nisam nasao do sada da mogu da pricam sa njim sem Suigetsua.Samo me zanima kako je nestao)

Re: Glavna Ulica Konohe

taj Čet Avg 30, 2018 10:39 pm
(setam se glavnom ulicom,gledam kuce sa strane,razmislajm i ne gledam ispred sebe)

trebao bih ja naci neku kucu

(izdahnem i zatvorim oci dok idem napred,sudarim se sa nekim strancom)

izvini nisam gledao da li si dobro,ja sam Tobirama drago mi je

(pruzim ti ruku)
avatar
Academy Student
Academy Student
Pogledaj profil korisnika

Re: Glavna Ulica Konohe

taj Čet Avg 30, 2018 10:46 pm
Oh ma nema problema

(Zbunjen stojim i gledam u Tobiramu)

Zdravo ja sam Yamato,drago mi je sto smo se upoznali

Re: Glavna Ulica Konohe

taj Čet Avg 30, 2018 10:58 pm
(mozda da ga pitam da se pridruzi nasem timu)

Moj ucitelj mi je dao zadatak da nadjem tim od 3 clana ja i jos 2 pa da te pitam oces li da nam se pridruzis,inace moj ucitelj se zove Shanks valjda

_________________
avatar
Academy Student
Academy Student
Pogledaj profil korisnika

Re: Glavna Ulica Konohe

taj Čet Avg 30, 2018 11:08 pm
(Hmmmmm da se pridruzim timu,to je super ideja i onako sam novi u selu bilo bi lepo danaucim par tehnika.)

Aaaa...Vrlo rado bih se pridruzio vasem timu!Kada mogu da se upoznam sa tvojim uciteljom?

Re: Glavna Ulica Konohe

taj Čet Avg 30, 2018 11:25 pm
super upoznaces se kad nadjemo treceg clana onda idemo kod njega
mada prvo moram nac kucu pa cemo onda zajedno da nadjemo treceg clana

_________________
Sponsored content

Re: Glavna Ulica Konohe

Nazad na vrh
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu