Zadnje teme

Delite
Ići dole

Gilgameshova Kuca

taj Čet Dec 06, 2018 10:38 pm
Kuca, koja je zapravo zamak, specijalno napravljeno za kralja heroja Gilgamesha.

Re: Gilgameshova Kuca

taj Čet Dec 06, 2018 11:03 pm
Po samom ulazu u dvoriste zamka, stojala su dva strazara, koji su docekivali njihovog kralja heroja Gilgamesha. Kako je zakoracao, tako su se oni poklonili pred njim.

U redu je, slobodni ste.

Rekavsi im to, polako su stali na svoje, noge i odsetali. Nadao se da su oni, bili jedini ljudi, u njegovom zamku, jer nije voleo da iko gleda, a kamoli opipava njegov posed, sem ljudi koje je on priznao da vrede nesto, a to su bile retko koje osobe. Otvorio je velika vrata, te zakoracao u svoj dvorac. Za pocetak, je odlucio je da se opusti, te je dosao do prostorije gde je alkohol, sipao sebi najkvalitetnije vino, koje je postajalo na ovom svetu, kvaliteta, koji su samo kraljevi poput njega mogli da piju, potom je seo u jednu od njegovih zlatnih fotelja, i krenuo da posmatra kako se njegovo kraljevsko vino crveni, a zatim uzeo par gutljaja._________________
“You break the law and I’ll punish you, there is no room for discussion.” – Gilgamesh

Re: Gilgameshova Kuca

taj Čet Dec 06, 2018 11:56 pm
Posto je konacno popio svoje kraljevsko vino, ogledao je malo svoju palatu, zaista bila je pristojna, kakva i dolici Gilgameshu. Ipak, kolika god bila njegova kuca, pomalo se smarao. Zeleo je neki vidi zabave. Naravno, jedan od glavnih razloga, da dodje ovde, je da postane ninja. Cuo je, da su ninje u ovo vreme, jednostavno najcenjenije, i najjace osobe, a sve sto je vredno, na ovome svetu, pripada Gilgameshu. Prema tome, zeleo je da stigne do najviseg cina ninje. Odlucio je, za promenu, malo da izadje iz kuce, te da proseta selom, da razgleda ima li, sto bi mu zapalo za oko.

_________________
“You break the law and I’ll punish you, there is no room for discussion.” – Gilgamesh
Sponsored content

Re: Gilgameshova Kuca

Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu