Delite
Ići dole

III Chunin ispit(prvi deo)

taj Sub Nov 10, 2018 3:29 pm
Prvi deo III Chunin ispita

Re: III Chunin ispit(prvi deo)

taj Sub Nov 10, 2018 3:32 pm
TEST:
1. Kontrola ch > brzina > inteligencija > preciznost > snaga
Ovakav raspored je zbog karakteristika sposobnosti i njihovog koriscenja

2. Posto prema pravili kad idu ka tebi vise gendzicua brani se samo od najaceg. Nacin i da se odbrani od napada od 500 dmg je da se ispusti cakra kolko je dmg ili da se otarasi cele cakre. (to su slucajevi u kojima se trenutno mogu odbraniti)

3. Deffnce sluzi kao zastita od mnogih napada.
Sa njim se mozete braniti od svega. Sem od psihicki napada.

4. Za sledeci skill cu da uznem Uchiha, razlog je sto sam Uchiha klan

5. Projektilna oruzija se koriste u daljoj ili blizoj udaljenosti. Moze se kombinovati sa karticama koje pojacavaju takve napade. Napadi se mogu posluziti za napad vise napriljatelja odjednom. Takodje mogu da se koriste kao skriveni napadi u dimu, jer nemaju u sebi chakre i protivnik ne moze da ih oseti.

6. Nesluzi preterano u borbi vec vise sluzi za rp. Ima previse sposobnosti da otktijes mesto gde je tvoj protivnik. Takodje niko nece moci da vam pridje sae ledja ako imate aktivan senzor. Najveca mana je sto nema razorne napade.

7. Rp u borbi je bitan zbog objasnjivanja kartica i navodzenja dodatnih sposobnisti

8. Posto je napad 1000 dmg onda je lvl 200 i onda kombinovan napad nije razoran. I time se mozete spasiti surikenima oblozenim cakrom od po 100 dmg. Da nisu oblozeni cakrom i moglo bi da im bude i 800 dmg, a ne bi moglo da se odbrani.
 

9. Najbitnije u igri je rp jer i sama borba zavisi od borbe jer samo nakepanjem kartica se ne moze nista skontati. Roleplay je smisao igre.

(Ovaj ispit je bio malo tezi, ali nadam se da sam uspreo da ga uradim tacno, ovo mi je treci put da polazem Chunin ispit, ali siguran da je ovo taj dan, dan kada cu poloziti Chunin ispit. Oduvek sam zeleo da budem uspesan shinobi, ali nikad nisam uspevao, uvek sam bio gubitnik i sve, ali nikad necu odustati od mog sna da postanem Hokage, uvek su me drugi spasavali, ali sada cu ja njih spasavati, moram da prodjem ovaj ispit po svaku cenu. Sada ostaje da sacekam rezultate ispita, pitam se kako je Shinrai uradio test.)

Re: III Chunin ispit(prvi deo)

taj Sub Nov 10, 2018 3:49 pm

Usao je u prostoriu i pogledao ispite mladi clanova.Prisao je decaku i rekao.

Cestitam.Uradio si zadovoljavajuce prvi deo.

Otisao je do drugog i rekao tiho rezultat te seo i onda poceo da govori.

Dobijate novo i bonus pitanje.10-to pitanje.Imate pet minuta da odgovorite na njega i zasnovano je na usmenom odgovoru.
Pitanje glasi : Da li nastavljate ispit,po cenu da vi ili vas kolega iz sela mozete umreti.Vreme krece !

Re: III Chunin ispit(prvi deo)

taj Sub Nov 10, 2018 4:02 pm
(usao je i rekao da sam zadovoljavajuce uradio ispit, otisao je do Shinraija i nesto mu je rekao, ali bilo je bas tiho, tako da ne znam, rekao je 10 pitanje koje je glasilo: "Da li nastavljate ispit,po cenu da vi ili vas kolega iz sela mozete umreti."
Nastavljam ispit, razlog je sto ja nikada necu odustati, naravno ako moj kolega bude povredjen ja cu mu pomoci na sve nacine na koje budem mogao.
Sponsored content

Re: III Chunin ispit(prvi deo)

Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu